Terakhir dikemaskini: 05 Mac 2024

Pengenalan

Selamat datang ke Bukutopia.com, sebuah laman blog yang memberikan maklumat dan info tentang buku-buku. Sebagai sebahagian daripada proses ketelusan, kami ingin memaklumkan kepada pembaca mengenai dasar penafian (disclosure policy) blog ini.

Kepentingan Ketelusan

Kami komited untuk menyediakan kandungan dan artikel yang berkualiti dan jujur kepada pembaca kami. Dalam usaha untuk menjaga integriti, kami ingin menjelaskan bagaimana kami menerima dan menguruskan ketelusan atau perkara lain yang berkaitan dengan blog ini.

Sumber Pendapatan

Bukutopia.com mungkin menerima pendapatan dalam bentuk wang, produk, perkhidmatan, atau hadiah lain dari syarikat atau individu yang berkaitan dengan topik yang dibincangkan di dalam blog ini. Pendapatan ini mungkin mempengaruhi pandangan dan pendapat yang dinyatakan dalam kandungan kami.

Kerjasama dan Penajaan

Kami boleh terlibat dalam kerjasama atau penajaan dengan syarikat-syarikat tertentu. Walaupun begitu, kami hanya akan menjalin kerjasama dengan entiti yang sejajar dengan nilai, matlamat, dan integriti blog ini. Penajaan atau kerjasama akan dinyatakan secara jelas dalam kandungan berkaitan.

Pemasaran Affiliate

Bukutopia.com mungkin mengandungi pautan afiliasi (affiliate) di mana kami akan menerima komisen jika pembaca membuat pembelian melalui pautan tersebut. Namun, ini tidak akan memberikan sebarang kos tambahan kepada pembaca.

Privasi Pembaca

Privasi pembaca adalah keutamaan kami. Maklumat peribadi yang diberikan atau dikumpul untuk tujuan seperti langganan bahan berita atau komen akan dijaga dengan rapi dan tidak akan dikongsi tanpa kebenaran.

Penafian

Kandungan di Bukutopia.com adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Pandangan dan pendapat yang dinyatakan adalah milik penulis dan tidak mewakili pendirian mana-mana syarikat atau organisasi lain.

Perubahan pada Dasar Penafian

Dasar ini mungkin dikemaskini atau diubahsuai dari semasa ke semasa tanpa notis terlebih dahulu. Sebarang perubahan akan disiarkan di halaman ini.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai dasar pengungkapan ini, sila hubungi kami di info[at]Bukutopia.com.

Terima kasih kerana menyokong Bukutopia.com!